من و شما

فروش کلیه لوازم دست دوم(خانه، آشپزخانه ، لوازم کودک و ورزشی)

من و شما

فروش کلیه لوازم دست دوم(خانه، آشپزخانه ، لوازم کودک و ورزشی)

شیوه های تشویق کودکان به خوردن دارو هایشان

  تصاویر جدید زیباسازی وبلاگ , سایت پیچک » بخش تصاویر زیباسازی » سری ششم www.pichak.net کلیک کنید

۱) اجازه بدهید گاهی کودکتان به شما دارو بدهد:  

می توانید یک شیشه خالی شربت را با ماده دیگری مثل آب یا هر مایع خوراکی دیگری پر کنید. هنگامی که می خواهید به فرزند خود شربت بدهید. سپس دو شیشه شربت را با هم به نزد فزند خود ببرید و به او بگویید که یکی از این شیشه ها مال اوست و یکی مال شما و اول از او بخواهید که به شما شربت بدهد. با این کار او نیز راضی خواهد شد که شما به او شربت بدهید. ( من شخصا خودم این روش رو امتحان کردم و در مورد فرزند من که خیلی خوب جواب داد و حتی قطره بینی رو هم خیلی راحت اجازه میده که واسش بریزم. اول اون واسه من قطره می ریزه و بعد من واسه اون)   

میتوانید وانمود کنید که شما و همسرتان (یا هرشخص دیگری) در حال خوردن دارو هستید و از ان خیلی لذت می برید به این ترتیب فرزندتن کنجکاو می شود که آنرا امتحان کند.

۲)خوردن دارو را سرگرم کننده کنید: 

از دارو خوردن سرگرمی بسازید و آنرا مانند یک بازی اجرا کنید. مثلا شما و کودکتان می توانید نقش دکتر و پرستار را ایفا کنید و یا قرص ها را در هنگام خاله بازی با فرزندتان به او بخورانید. مادری می گفت که قرص ها را با رنگ های خوراکی رنگ می کند و از کودک می خواهد تا رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کند.  

۳) تشویق کردن را فراموش نکنید: 

هنگامیکه فرزند شما به هر ترتیبی داروی خود را خورد او را در مقابل دیگران که می تواند پدر ، خواهر ها و برادرهایش و یا هرشخص دیگری باشد، تشویق کنید. بگویید که فرزندتان بزرگ تر شده است و از او خیلی راضی هستید و به افتخار می کنید. 

می توانید از روش متداول تشویق که امروزه بیشتر کارشناسان آنرا روش تشویقی مناسبی برای تربیت صحیح کودکان می دانند استفاده کنید یعنی تشویق کودک با دادن استیکر به او. از او بخواهید که هروقت داروهایش را خورد به او استیکر خواهید داد. بعدا کودکان می توانند برحسب تعداد استیکرهایی که جمع کرده اند از شما چیزی دریافت کنند مانند رفتن به پارک، سینما، شهربازی، یا خرید وسیله مورد نظرشان. روش تربیتی با استفاده از استیکرها را از منبع موثق جویا شوید. 

4) خوش طعم کردن دارو: 

فراموش نکیند که برخی داروها خوش طعم نیستند یا حداقل ممکن است برای فرزند شما اینچنین باشد. بیشتر دارو ها را می توان با مواد دیگر مخلوط نمود. مثلا می توان شربت را با آبمیوه و یا شیر مخلوط کرد. شیر دارای طعم قالبی است که بسیاری از طعم ها را پوشش می دهد. در این حالت باید مطمئن باشید که کودک شما کل آبمیوه یا شیر خود را می خورد.  

اگر کودک شما به هیچ ترتیب داروی خود را نمی خورد از دکتر خود بخواهید تا داروی جایگزینی که طعم بهتری داشته باشد به شما تجویز کند. فراموش نکنید که اگر کودک شما از دارو بیزار شود بعدها به راحتی داروهای خوش طعم را هم نخواهد خورد. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد